سفارش تبلیغ
صبا ویژن

باز هم حکایت داروی تلخ؟ دوشنبه 87/6/4 ساعت 1:3 عصر

باز هم حکایت داروی تلخ؟

از آن روز که داروی تلخ نامزدی را نوشید و بعد از ماه ها تردید و احتمال، حضور رسمی خود را در انتخابات ریاست جمهوری نهم اعلام کرد، قریب به 3 سال می گذرد. عکس تمام قامت او بر صفحه اول روزنامه ها نقش بسته بود و بیانیه ای که طی آن حضورش را اعلام کرد، تیتر اول خبری رسانه ها شده بود. او می گفت: «هرگز گمان نمی بردم شرایط چنان رقم خورد که در معرض آزمونی دوباره قرار گیرم.»

شاید این سیاست او بود که همگان را تا آخرین لحظات در انتظار بگذارد و در هاله ای از ابهام، اشتیاق سایرین را دو چندان کند. او می خواست اول به اندازه کافی فضا را مهیا کند و فراتر از آن ذائقه هایی بیافریند که تنها او را به کام خود شیرین حس کنند. گرچه او از طرح زود هنگام حضورش امتناع می کرد اما کسانی که دستی در سیاست داشتند، نیک می دانستند این همه وسواس برگرفته از برگی دیگر از دفتر سیاست هاشمی است. لابه لای خطوط بیانیه اش می شد نقد وضع موجود و تصویر ناکارآمدی دولت خاتمی را به وضوح دید. آخرین برگ فضاسازی رقم می خورد.

او برای حضورش دلایلی بر شمرد. دلایلی که از آن می توان آنچه را که او را در هر زمان وادار به حضور در صحنه می کند، دریافت. دلایلی که به نظر هنوز از نظر او جایگاه دارد و ظهور "نقطه عطفی" را در مسیر مواضع او رقم زده است. "نقطه عطفی" که با پایان "دوره مدارا" آغاز می شود و شاید به شکست در انتخابات ریاست جمهوری دهم بینجامد. او به صراحت اعلام کرده است:« 3 سال است در مورد نظارت بر اجرای سیاست‌های اصل 44 در دولت مدارا کرده‌ایم. مقام معظم رهبری در ابتدای فعالیت دولت نهم از ما خواستند مدتی با این دولت مدارا کنیم. می‌توانیم بگوییم این مدت تمام شده است.»

اینکه چرا پایان "دوره مدارا" اکنون رسیده است، خود سؤالی است که در پس آن می توان واقعیات زیادی را جست. برای شفاف شدن آنچه در پس پرده است، بد نیست اول مروری بر بیانیه 3 سال پیش هاشمی و دغدغه های آن روز او داشته باشیم و آن همه را با مواضع امروزش بسنجیم. در این صورت خواهیم دید احتمال حضور او در انتخابات با کنار هم گذاشتن این کدها چندان هم غیر قابل باور نیست.

آن روز دلیل اول هاشمی گسترش تنش ها و تنازعات زیان باری بود که مانع جدی پیشرفت کشور است. چیزی که احتمالاً به ظن او تا کنون نیز گریبان گیر ایران است. دلیل دوم بروز گرایش های افراطی بود که زحمات مدیران نظام را نادیده می گیرند و با بزرگنمایی نقصان هایی که نوعاً جناح های سیاسی در آن بی نقش نبوده اند، می کوشند دامان خود را پاک جلوه دهند و چهره نظام را بیالایند. او نقد عملکرد خود را بر نمی تافت.

شاید اگر نامه آن روز او را کسی امروز ببیند، متوجه زمان انتشار آن نشود. او می گفت: «شرایط حساس منطقه ای و جهانی به گونه ای است که غلبه بر آن، نیازمند انسجام و عزم ملی برای تنش زدایی و جلب اعتماد بین المللی است.» حرفی که اکنون هم در مواضع او به کرات می توان یافت. او بارها و بارها شرایط کشور را ویژه ارزیابی کرده و انگشت اتهام را به جانب دولت نهم گرفته است.

هاشمی خود را نگران وضع کشور، بیکاری و سند چشم انداز نشان می داد و حرکت همه جانبه برای تحقق سند چشم انداز 20 ساله نظام برای رسیدن به ایرانی مقتدر، آزاد، آباد و دانایی محور را دلیلی دیگر بر آمدنش می دانست و امروز باز هم همان تأکیدها را دارد.

بگذارید به سر خط برگردیم. خرداد ماه امسال نمایندگان مجلس هشتم به دیدار هاشمی آمدند تا او با اشاره به آنچه نقض آئین نامه ای می خواند، همزمان به جدال با مجلس و دولت برود: «این نقص آئین نامه‌ای ناشی از این است که دولت و مجلس نمی‌خواهند نهادی به عنوان ناظر در کنار آنها قرار گیرد.» او همچنان همه را نفی می کند چنانکه 3 سال پیش هم می کرد.

او می گوید کشور در شرایط ویژه ای به سر می برد. شاید او دوران پر پیچ و تاب ریاست جمهوری خودش را فراموش کرده، شاید هم سیاست هاشمی این چنین اقتضا می کند. او با اشاره به تهدیدات خارجی و توطئه‌هایی که علیه جمهوری اسلامی ایران انجام می‌پذیرد، می گوید: «عبور از این مرحله، زیرکی، کاردانی و تدبیر مناسب می‌طلبد و همه باید تلاش کنند تا کشور را از این توطئه‌ها سالم عبور دهیم.» و این همان چیزی است که پیش از این با عنوان "شرایط حساس منطقه ای و جهانی" در بیانیه او آمده بود.

او مثل گذشته حرکت در مسیر چشم انداز را اندک می داند و اجرای سیاست های کلی نظام را نیازمند مدیریتی قوی قلمداد می کند. چنانکه در خصوص طرح تحول اقتصادی دولت نیز می گوید: «اجرای چنین طرحی بزرگ و اجتناب‌ناپذیر نیاز به مدیریتی قوی دارد تا مانع از شوک‌های گسترده به جامعه و مردم شود.»

شاید بتوان بند بند بیانیه آن روز هاشمی را با مواضع امروز او تطابق داد و این بدین معناست که آنچه او را در خصوص حضور در انتخابات پیشین ریاست جمهوری مصمم کرده بود، امروز هم از نگاه خود او موضوعیت دارد. او آن روز دولت خاتمی و کارهای انجام شده او را نفی می کرد و از لزوم حضور کسی که بتواند کشور را از وضع موجود نجات دهد، سخن می گفت و امروز نیز چندی است دولت نهم را زیر تیغ نقد گرفته است و البته هنوز هم در کنار اندرزهای پشت پرده به خاتمی از ناکارآمدی دولت او می گوید: «دولت که عوض شد، مشخص بود در مسیر چشم انداز حرکت نمی‌شود. هم دولت خاتمی و هم دولت فعلی نظارت مجمع را برنتافته‌اند، مجلس هفتم و هشتم هم گفته‌اند نمی‌توانید ما را مورد نظارت قرار دهید.» و این بدین معناست که او ضمن تأکید بر نواقص کنونی، حضور شخصی چون خاتمی را هم بی فایده می داند. کسی که این روزها برخی اصلاح طلبان برای حضورش دست و پا می زنند؛ اما به نظر احتمال شکست در انتخابات او را به ملاحظاتی فراخوانده است.

قطعه های پازل کم کم کامل می شود. چندی پیش بود که کارگزارانی ها با نگاهی دلسوز مآبانه خاتمی را از حضور در انتخابات بیم دادند تا آنجا که سرمقاله نویس هفته نامه ارگان غیررسمی این حزب نوشت: «نامزدی سید محمد خاتمی پریدن اصلاح طلبان از آخرین طبقه ساختمان است؛ اگر پروازی در کار نباشد، استخوان اصلاح طلبان سخت تر خواهد شکست.» این دلسوزی ها همراه با دو نگاه هاشمی در خصوص "رد وضع موجود" و "ضرورت ظهور مدیریت قوی"، آن چیزی است که دستیابی به اهداف پنهانی احتمالی سیاست مداران را آسان می کند.

آیا هاشمی برای رقبایش هم طرحی دارد تا مثل گذشته حضورش با واکنش سرسختانه کسی چون کروبی مواجه نشود؟ آیا آنچه این هفته نامه به ضمیمه عکس هایی که شکست خوردگی خاتمی را القا می کرد، منتشر نمود، خود بخشی از یک پروژه بود؟ آیا سخن گفتن هاشمی از تقلب و تخلف در انتخابات بلافاصله بعد از پایان "دوره مدارا" دلیل خاصی دارد؟ باید نشست و دید در پس پایان یافتن این دوره چه خط مشی ای پی گرفته خواهد شد. نقدها به کدام سو خواهد رفت و مواضع چه رنگ و بویی خواهند گرفت. آن گاه است که می توان آخرین قطعات پازل را با اطمینان کامل کرد.

 

محمد مهدی تهرانی


نوشته شده توسط: محمد حق دوست

مروت و مدارا دوشنبه 87/6/4 ساعت 1:1 عصر

مروت و مدارا

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس‌ مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران، اخیراً در یکی از سخنرانی‌های خود از پایان فصلِ مدارا با دولت آقای احمدی‌نژاد سخن گفته‌اند. در این بیان ایشان نکاتی وجود دارد که تأمل در آن ضروری است.

1. نخست آنکه این سخن آقای هاشمی، این بیت حافظ را تداعی می‌کند:

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است

با دوستـــان مـروّت با دشمنــــان مــــــدارا

بر این پایه به نظر می‌رسد آقای هاشمی، اعترافی جالب نموده‌اند و آن این که نگاهشان به دولت آقای احمدی‌نژاد، نگاه به دشمن بوده است و به خاطر آسایش خود، «مدارا» پیشه کرده‌اند و اینک به سمت توبه از این مدارا، تمایل یافته‌اند.

 

2. دشمنی با دولت آقای احمدی‌نژاد بر چه پایة اعتقادی و سیاسی مبتنی است؟ و بر محور کدام مصلحت نظام استوار است؟ طبیعی است که امام جمعه موقت و رئیس‌ مجلس مجتهدان (خبرگان) بر رفتار خود باید حجتی شرعی داشته باشند.


3. آیا این نگاه با جهت‌گیری مقام معظم رهبری یکی است؟ گویندة پایان‌دهنده به روش مدارا، رئیس مجلس خبرگان رهبری است و توجه به همگونی مبانی او با مبانی رهبری، موضوع بسیار مهمی است که نمی‌توان از کنار آن گذشت!  اگر مبانی یکی است، این همه تفاوت از چه روست؟ اگر تا این حد متفاوت است، خبرگان را چه خواهد شد؟

 

4. اگر این سخنان نه از سوی رئیس مجمع تشخیص و رئیس مجلس خبرگان و امام جمعه که از سوی یک رقیب انتخاباتی است، تفکیک این جایگاه‌ها از یکدیگر و تفکیک شخصیت واحد، و قبول اعتبارات مختلف برای یک فرد را باید قائل شویم. در آن صورت آیا چنین تفکیک شخصیتی با عدالت که لازمة دو حوزة خبرویت اجتهادی مجلس برگزینندة رهبری و خطیب جمعه است مغایر نخواهد بود؟

 

5. اما چرا مدارا؟ و آیا مدارا با کارکردهای زیر:

- ایستادگی در برابر زورگویی‌های استکباری و تبدیل کشور به یک قدرت برخوردار از فناوری هسته‌ای، تبدیل تعهدات غیرقانونی و ترکمان‌چای‌گونه به عزت و اقتدار

- افشای پدیدة دروغین هلوکاست، و جهانی شدن تردید در مبانی غرب‌ساخته برای توجیه ایجاد رژیم اشغال‌گر قدس

- دستاوردهای عظیم علمی در عرصه‌های فضایی، دارویی، همچون تولید داروی مقابله با ایدز، تولید داروی زخم بستر، ترمیم ضایعات نخاعی و داروی درمان رخم ... و سایر بخش‌های صنعتی ...

- رشد 201 درصدی صادرات غیرنفتی نسبت به برنامه

- تبدیل ذخایر آبی قابل تنظیم در پشت سدها از 25 میلیارد و 659 میلیون متر مکعب سال 84 به 28 میلیارد و 28532 متر مکعب در سال 86

- افزایش سدهای در دست ساخت از 85 سد در سال 84 به 93 سد در سال 86

- افزایش ساخت شبکه‌های آبیاری و زه‌کشی قابل بهره‌برداری از یک میلیون و 508 هزار و 951 هکتار در سال 84 به یک میلیون و 626 هزار و 679 هکتار در سال 86

- افزایش روزانه 8/97 میلیون متر مکعب گاز طبیعی غنی‌ در سال 86 که نسبت به اهداف برنامة موجود در سند بخشی به ترتیب در سال‌های 84، 85 و 86، 2 / 111، 116 و 4 / 112 درصد محقق گردیده است.

- تحقق تولید فرآورده‌های اصلی نفتی به ترتیب 48 / 98، 8 / 97، 3 / 101 درصدی نسبت به سند بخشی در سال‌های 84، 85 و 86

- مدیریت سرمای بی‌سابقه در یک سدة اخیر در زمستان سال 86، و رفع نواقص ناشی از توزیع نادرست شبکة توزیع و فشارشکن گاز در دورة اصلاحات، با فداکاری کارکنان خدوم و صدیق شرکت گاز همانند سال‌های دفاع مقدس

- توجه ویژه به امور جوانان

- ارتقای بی‌سابقة کمک به نهادهای قرآنی، دینی و مساجد

- توسعة شبکة فرهنگی و ارتباطی مساجد و تقویت ویژه و توسعة کمی و کیفی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد با افزایش بیش از صد در صدی

- تعمیم تربیت‌بدنی فراگیر جهت ارتقای سلامت عمومی و ایجاد بی‌سابقة ورزشگاه‌های کشور در این راستا

- تک‌رقمی شدن نرخ بیکاری و رسیدن آن به 6 / 9 درصد در سه ماهه اول سال 87

- توزیع منابع بانکی کشور و خارج ساختن آن، از انحصار گروه‌های خاص و تعمیم آن به همة کشور و قشرهایی که توانمندی سرمایه‌گذاری در عرصه‌های مختلف تولیدی دارند.

- ارتقای رشد صنعت کشور در سال 86 به 8 / 10 درصد

- رشد ساختمان‌سازی در کشور از رقم منفی 1 / 4 درصد سال 83 به 6 / 19 درصد در سال‌ 86

- رشد اقتصادی کشور - بدون نفت - در سال 86 به 6 / 7 درصد

- جرأت و شهامت اجرای طرح اصلاح نظام اقتصادی، هدفمندکردن یارانه‌ها که در برنامة چهارم همانند سایر برنامه‌ها تکلیف شده بود.

- ارتقای زیرساخت‌های ارتباطی کشور همانند ارتقای 42 هزار کیلومتر شبکة فیبرنوری در سال 84 به 77 هزار کیلومتر در سال 86

- رشد یازده‌برابری خصوصی‌سازی در سال 84 تا 86 نسبت به سال‌های  70 تا 82

- دسترسی 89 درصد جمعیت روستایی کشور به آب آشامیدنی سالم

- ارتقای تخت‌های بیمارستانی از 25 هزار در سال 83 به 98 هزار تخت در سال 86

- تبدیل حلقة بستی مدیریتی کشور به گسترة‌ باز فراحزبی و باندی

- حضور دولت در گسترة کل میهن عزیز اسلامی و بازدید مستقیم رئیس‌جمهور از کلیة شهرستان‌های کشور علاوه بر استان‌ها

 

در یک کلمه به نظر می‌رسد مدارای ایشان، مدارا با عدالت باشد که اساس نظام اسلامی و بقای ملک و میهن است؟

آیا به جای مدارا با عدالت! بهتر نیست «مروّت» پیشه کنیم؟

 

غلامحسین الهام - هفته نامه همت


نوشته شده توسط: محمد حق دوست

رشد دو برابری کاربران اینترنت در دولت نهم

مدیرعامل مخابرات ایران به مناسبت هفته دولت، دستاوردهای این شرکت در دوران سه ساله دولت نهم را تشریح کرد و گفت: اکنون مخابرات به عنوان اپراتور اول و قوی ترین اپراتور ارتباطی کشور، سه موضوع در دستور کار خود را به صورت جدی پیگیری می کند که شامل تلفن ثابت، همراه و دیتا می شود.

به گزارش رجانیوز به نقل از روابط عمومی شرکت مخابرات ایران، صابر فیضی افزود: عملکرد شرکت در دو سال گذشته در زمینه تلفن ثابت ـ یکی از پایه های اصلی ارتباطات در کشور است و تلفن همراه به شرایط ایده آل رسیده و در دو سال گذشته واگذاری تلفن ثابت در تمام استانها به روز شده است. از سال 86 نیز در حدود 18 استان که بالای 100 هزار نفر جمعیت دارند، واگذاری ها به روز شده است.

وی درباره واگذاری تلفن همراه، گفت: در دولت نهم، دایــری 20 میلیون شماره تلفن همراه محقق شد و سیستم واگذاری تلفن های پیش پرداخت (POST Paid) به روز شده است این در حالی است که در دولت قبل فقط 7 میلیون شماره داشتیم و قیمت سیم کارت ها هم بسیار بالا بود.

فیضی تصریح کرد: ضریب نفوذ تلفن همراه اپراتور اول از 29/10 به 10/38 درصد افزایش داشته اما ضریب نفوذ تلفن همراه کشور 58 درصد است. در مورد تلفن ثابت هم از 1/33 درصد، فقط 6 درصد افزایش داشته زیرا اکثر مناطق اکنون از نظر تلفن ثابت به روز هستند.
وی در رابطه با رشد فناوری اطلاعات در کشور گفت: ما در زمینه استفاده از اینترنت با رشد دو برابری مواجه بوده ایم و تعداد کاربران اینترنت از 8 میلیون و 800 هزار به 18 میلیون نفر رسیده است که با ترویج ارایه خدمات الکترونیکی از طریق سازمانهای دولتی و گسترش فرهنگ استفاده می توان این میزان را افزایش داد.

مدیرعامل مخابرات ایران درباره ورود این شرکت به بورس گفت: با رقابتی کردن بازار ، امیدواریم که رشد خوبی در زمینه ارتباطات داشته باشیم. اکنون چیزی که برای ما اهمیت دارد ، دقت لازم در مورد سرویس هایی است که ارزش افزوده دارند و به نفع سهامداران است زیرا روی آوردن به سرویس های مطلوب، نیروی انسانی خوب و کیفیت شبکه می تواند در جلب مشتریان آینده مناسب باشد.

فیضی در رابطه با مسؤولیت حمایت از تولید داخل که به عهده مخابرات ایران نیز گذاشته شده، گفت: برای حمایت از تولید داخل قرارداد تولید شش میلیون تجهیزات تلفن همراه را با کنسرسیومی بسته ایم و امید است که همکاری مخابرات با بخش خصوصی مفید واقع شود.

وی درباره آماده سازی بسترهای خدمات الکترونیکی گفت: پروژه هایی نظیر کارت سوخت یا مکانیزه کردن مجلس هشتم در صورت نبود بسترهای لازم شدنی نبود. اکنون از 17هزار شعبه بانکی 16 هزار و 200 شعبه از طریق بسترهای مخابراتی به یکدیگر مرتبط شدند و با آماده شدن بسترهای لازم 6 هزار دفتر ICT روستایی نیز برای ارایه خدمات الکترونیکی در روستاها فعال خواهند شد.


نوشته شده توسط: محمد حق دوست

گزارش احمدی نژاد از عملکرد سه ساله دولت

در ابتدای دیدار حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت ، آقای احمدی نژاد رئیس جمهور ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و سایر شهدای دولت، گزارش مبسوطی از عملکرد دولت در بخشهای مختلف بیان کرد.

رئیس جمهور با اشاره به روند صعودی رشد اقتصادی کشور بدون احتساب نفت و رسیدن آن به عدد 7/7 درصد در سال 86 گفت: با اصلاحاتی که در ساختار بودجه انجام شده،‌سهم درآمدهای نفتی به بودجه عمومی از 63 درصد در سال 83 به 4/53 درصد در سال 86 رسیده است.

آقای احمدی نژاد انجام اصلاحات ساختاری و همچنین اصلاحات رفتاری را از اولویت های اساسی و جدی دولت نهم برشمرد و با اشاره به پیگیری اجرای سیاستهای اصل 44 افزود: واگذاریهای انجام شده در چارچوب سیاستهای اصل 44 در سه سال گذشته ده برابر کل سالهای قبل است.

رئیس جمهور با اشاره به رشد بازار سرمایه از لحاظ حجمی و از نظر بازدهی و انجام روزانه 69 میلیارد تومان معامله در بورس خاطر نشان کرد: شاخص بورس نیز در سه سال اخیر هشتاد درصد رشد داشته اشت.

آقای احمدی نژاد در خصوص سفرهای استانی دولت نهم گفت: اجرای بیش از نود درصد از شش هزار و صد و یازده مصوبه و توافقنامه دور اول سفرهای استانی به اتمام رسیده و یا در حال اجرا است ضمن آنکه 36 درصد از 1813 مصوبه و توافقنامه یازده سفر در دور دوم سفرهای استانی نیز عملیاتی شده است.

رئیس جمهور افزود: از صد و چهل و سه هزار طرح عمرانی که از سال 79 تاکنون درکشور آغاز شده، صد هزار طرح عمرانی مربوط به دولت نهم است که 52 هزار طرح عمرانی به پایان رسیده است.

آقای احمدی نژاد در بیان عملکرد دولت در بخش بهداشت و درمان، به افزایش پایگاههای اورژانس شهری و جاده ای، افزایش تخت های بیمارستانی، و مراکز تحقیقاتی پزشکی، و همچنین اجرای طرح پزشک خانواده اشاره و تأکید کرد: دولت نهم به روستاها از جمله روستاهای محروم توجه ویژه ای داشته است به گونه ای که اعتبار تخصیص یافته به روستاهای محروم از هشتاد و پنج صدم درصد کل اعتبارات عمرانی به 17/1 صدم درصد اعتبارات عمرانی رسیده است.

رئیس جمهور در تشریح عملکرد دولت نهم در بخش نفت، گاز و پتروشیمی به رشد اکتشاف و تولید در این بخشها، افزایش تعداد صنایعی که گاز رسانی شده و افزایش روستاهائی که از گاز بهره مند شده اند اشاره کرد و افزود: سهمیه بندی بنزین و استفاده از کارت هوشمند، و برنامه ریزی احداث 7 پالایشگاه بنزین، کارهای بزرگی است که در این دولت انجام شده است.

آقای احمدی نژاد با اشاره به رشد 172 درصدی سرمایه گذاری در بخش صنعت، و صادرات صنعتی سی میلیارد دلاری در سه سال گذشته خاطر نشان کرد: در بخش نیرو نیز در طول سه سال گذشته 12600 مگاوات به ظرفیت تولید برق افزوده شده در حالی که در فاصله سالهای 68 تا 75 این عدد هشت هزارو شصت مگاوات و در فاصله سالهای 76 تا 83، دوازده هزار و سیصد مگاوات بوده است.
رئیس جمهور عملکرد دولت نهم در بخش مسکن را یادآور شد و تاکید کرد: تا سال 83، دولتهای قبلی برای یک میلیون و پنجاه هزار واحد مسکونی زمین کرده بودند، در حالیکه در سه سال گذشته برای یک میلیون و دویست و پنجاه هزار واحد مسکونی زمین تهیه شده است.

آقای احمدی نژاد افزود: در طول سه سال گذشته، ساخت 560 هزار مسکن روستائی آغاز شده که چهارصد هزار واحد آن به اتمام رسیده است.

رئیس جمهور با اشاره به واگذاری پنج و نیم میلیون خط تلفن ثابت و همراه تا سال 76 و واگذاری 19 میلیون و چهار صد هزار تا سال 83 گفت در سه سال فعالیت دولت نهم خطوط تلفن ثابت و همراه چهل میلیون خط افزایش و قیمت آنها نیز کاهش یافته است.

آقای احمدی نژاد در خصوص خدمت رسانی به قشرهای مختلف بویژه محرومان و گسترش پوشش بیمه ای افراد گفت: در سه سال گذشته ضمن افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی و ساخت دوازده هزار واحد مسکونی برای معلولان، نود درصد جمعیت کشور از خدمات بیمه درمانی برخوردار شده اند.

آقای احمدی نژاد به رشد 20 تا 30درصد محصولات زراعی، باغی و دامی، و رشد آبزی پروری اشاره و خاطر نشان کرد: در خصوص اشتغال، رقم بیکاری از 9/11درصد در سال 84 به 6/9درصد در ابتدای سال جاری رسیده است.

راه اندازی 30 سامانه ملی در حوزه بازرگانی، خرید نقدی 26 میلیون تن محصول از کشاورزان رشد دویست درصدی صادرات نسبت به هدف تعیین شده در برنامه چهارم از جمله اقدامات دولت در بخش بازرگانی و تجارت بود که رئیس جمهور به آنها اشاره کرد.


آقای احمدی نژاد در تبیین عملکرد دولت در بخش فرهنگی، سه برابر شدن بودجه فرهنگی در سه سال گذشته را یاد آور شد و گفت : افزایش 25 برابری کتابخانه ها نسبت به سال 83 ، تکمیل بیش از دویست ساختمان کتابخانه و مجتمع فرهنگی، هدفمند شدن یارانه ها در حوزه نشر، توجه ویژه به مساجد بعنوان پایگاه اصلی فرهنگی و تلاش برای مقابله با ناتوی فرهنگی از جمله اقدامات دولت نهم در حوزه فرهنگ است.

رئیس جمهور ضمن بیان عملکرد دولت در بخشهای گردشگری و میراث فرهنگی، تربیت بدنی، و محیط زیست، در خصوص فعالیتهای انجام شده در بخش علمی و پژوهشی تأکید کرد: در سال 86 هفت هزار اختراع ثبت شده است و تاکنون نیز سه هزار نخبه در کشور شناسایی شده اند.

آقای احمدی نژاد افزود: امسال مقالات علمی به بیش از سیزده هزار مقاله می رسد و پارک های فناوری نیز به سه برابر رسیده است ضمن آنکه قرارداد بخش صنعت با دانشگاه از دو میلیارد تومان در سال 83 به پانصد میلیارد تومان در سال جاری رسیده است.

رئیس جمهور با اشاره به فعالیت دولت در بخش آموزش و پرورش گفت: توجه به مراکز تربیت معلم، کوچک سازی سازمان و تشکیلات،‌ توسعه مدارس استعدادهای درخشان و فنی و حرفه ای از جمله سیاست های دولت در این بخش بوده است.

آقای احمدی نژاد در خصوص تورم نیز خاطر نشان کرد: تورم وارداتی، خلق پول و عملکرد بانکها، دو علت اصلی تورم در کشور است و دولت تلاش می کند ضمن کنترل این دو علت، سهم دولت را در تورم نیز کنترل کند.

رئیس جمهور در خصوص عملکرد دولت در سیاست خارجی نیز تأکید کرد: امروز کشور در یک وضعیت بسیار خوب و رو به جلو قرار دارد و در سطح جهان تأثیرگذار است.

 

رجانیوز


نوشته شده توسط: محمد حق دوست

حملات بی وقفه به دولت به علت انتخاب گفتمان امام وانقلاب

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت، پرکاری و نشاط خدمت به مردم ـ برجسته کردن شعارها و گفتمان امام و انقلاب ـ و "انس با مردم و روحیه مردمی" را سه خصوصیت بسیار با ارزش دولت نهم خواندند و تأکید کردند: دهه چهارم انقلاب، دهه پیشرفت و عدالت است و همه برنامه ریزی ها و تلاشها باید با این جهت گیری انجام شود.

به گزارش رجانیوز ،ایشان شهیدان رجایی و باهنر را مظهر علم و عمل بر شمردند و با گرامیداشت یاد رئیس جمهور و نخست وزیر شهید افزودند: ارزشهای این دو شهید بزرگوار باید در نگاه مسئولان و رفتار عمومی آنان تجلی یابد.

حضرت آیت الله خامنه ای ضمن تبیین خصوصیات ممتاز دولت نهم تصریح کردند: قدردانی از دولت به علت برخورداری از خصوصیات ممتازی است که در منطق اسلامی، معیار واقعی تشخّص و شرافت محسوب می شود.

رهبر انقلاب اسلامی در تبیین اولین خصوصیت برجسته دولت نهم، کابینه آقای احمدی نژاد را دولت کار و اقدام خواندند و افزودند: انرژی، تحرک، نشاط کار و جدیت در خدمت به مردم، ویژگی بسیار با ارزش و مستمر دولت است که پس از سه سال همچنان برجسته است و سفرهای استانی یکی از نمودهای آن بشمار می رود.

حضرت آیت الله خامنه ای انطباق شعارها و گفتمان دولت را با شعارها و گفتمان امام و انقلاب دومین خصوصیت بسیار با ارزش دولت دانستند و افزودند: زنده کردن و بازسازی برخی خصوصیات جوهری انقلاب و منطق امام ـ و مقابله با کسانی که می خواستند این ارزشها و مفاهیم اساسی را منسوخ کنند از خصوصیات بسیار برجسته این دولت است.

ایشان در همین زمینه خاطر نشان کردند: عدالتخواهی حقیقی و استکبار ستیزی از جمله شعارهای انقلابی دولت است و هر کس که پیشرفت کشور را با هدایت انقلاب متصور می داند، قدردان این ویژگی است.

رهبر انقلاب اسلامی اعاده "عزت ملی و استقلال حقیقی" را از اقدامات تحسین برانگیز دولت بر شمردند و افزودند: اعتقاد و افتخار به عزت و هویت ملی مبنای استقلال حقیقی هر ملت است.

حضرت آیت الله خامنه ای با انتقاد از برخی که در گذشته درمقابل بیگانگان زیاده خواه، احساس انفعال و شرمندگی می کردند افزودند: این دولت، در تعاملات جهانی وفاداری به گفتمان انقلاب را افتخار خود می داند و روند بسیار خطرناک غربزدگی و گرایشهای سکولاریستی را که متأسفانه در حال نفوذ در بدنه مدیریتی کشور بود، سد کرده است.

ایشان پایداری در موضوع انرژی هسته ای را یکی از مظاهر دفاع از هویت ملی خواندند و افزودند: برخی کشورهای زورگو و پر رو و دنباله های بی ارزش آنان می خواستند حرف خود را در مقابل ملت ایران به کرسی بنشانند اما ملت، شخص رئیس جمهور و دولت در مقابل افزون طلبی ها ایستادند و جلو رفتند.

رهبر انقلاب اسلامی جرأت در ایجاد تحول، شجاعت تصمیم گیری برای حل مشکلات بزرگ ـ و جرأت مقابله با فساد را از جمله نمودهای مهم گفتمان انقلابی دولت خواندند و افزودند: قلع و قمع اژدهای هفت سر فساد بسیار سخت است البته اکنون نیز این هدف محقق نشده اما جرأت مقابله با آن در این دولت، کاملاً مشهود و محسوس است.

حضرت آیت الله خامنه ای خارج شدن از حالت انفعال و گرفتن روحیه تهاجمی در مقابل زورگویان جهانی را از جلوه ‌های وفاداری دولت به شعار و گفتمان انقلاب اسلامی دانستند و خاطر نشان کردند: استکبار دارای نقاط ضعف فراوانی است که باید با برجسته کردن آنها، زورگویان جهانی را به انفعال و پاسخ گویی انداخت و این دولت دارای چنین روحیه ای است.

رهبر انقلاب اسلامی مردمی بودن را سومین خصوصیت ممتاز دولت دانستند و افزودند: ادامه مطلب...

نوشته شده توسط: محمد حق دوست

محبوبیت احمدی نژاد جهانی است یکشنبه 87/6/3 ساعت 10:6 صبح

محبوبیت احمدی نژاد جهانی است

مدیرعامل شبکه خصوصی هلال ترکیه در گفتگو با خبرگزاری فارس با اشاره به پیوندهای عمیق فرهنگی، میان ایران و ترکیه استقبال مردم ترکیه از رئیس جمهور کشورمان را در سفر اخیر خود به این کشور بی نظیر خواند و محبوبیت احمدی نژاد را جهانی دانست.
به گزارش فارس، وی درباره سفر احمدی نژاد به ترکیه گفت: عواملی وجود دارد که نزدیکی هر چه بیشتر ترکیه و ایران را به یکدیگر ضروری و غیرقابل اجتناب می کند، مهمترین عامل نزدیک کننده دو کشور به هم موضوع اعتقاد است. دوم این که دو کشور با همدیگر همسایه هستند. سوم این که دو کشور صاحب فولکلور مشترکی هستند. اگر در ایران مرثیه خوانده شود، اشک از چشمان مردم ترکیه جاری می شود و اگر در ترکیه هم نوحه ای، مرثیه  ای زمزمه شود، مردم ایران گریه می کنند.مدیر عامل شبکه هلال با اشاره به سفر رئیس جمهور ایران به ترکیه افزود: هر چند برخی از این سفر ناراحت و خشمگین شدند، اما همه چیز به خوبی پیش رفت. استقبال مردم ترکیه از احمدی نژاد بی نظیر بود. تاکنون هیچ مقام خارجی که به ترکیه سفر کرده، مثل آقای احمدی نژاد از سوی مردم مورد استقبال قرار نگرفته بود.
وی گفت: احمدی نژاد، رئیس جمهور مردمی است. وی از بین مردم برخاسته و روابط نزدیکی با مردم دارد. احمدی نژاد مردم را به هیجان در می آورد و از قدرتها ترسی ندارد و در بالا نایستاده و مردم را تحقیر نمی کند. محبوبیت احمدی نژاد تنها منحصر به ترکیه نیست، بلکه همه مردم جهان او را دوست دارند. در هر کشور آمریکایی لاتین، اسمی از احمدی نژاد برده شود، می بینید که آنها هم همان محبترا به احمدی نژاد دارند.


نوشته شده توسط: محمد حق دوست

احمدی‌نژاد اسلام را بیش از مرزهای جغرافیایی قبول دارد

پس از گذشت یک هفته از سفر کاری دکتر احمدی‌نژاد به استانبول ترکیه، واکنش ها به این سفر ادامه دارد.

به گزارش رجانیوز، محافل و رسانه‌های وفادار به آتاتورک، سران حزب عدالت و توسعه را به دلیل دعوت و میزبانی از احمدی‌نژاد به عدول از مبانی لائیک متهم می‌کنند و از سوی دیگر رسانه‌های بی‌طرف و یا هوادار دولت ترکیه نیزمطالبی را در حمایت از این سفر منتشر می‌کنند.

روز گذشته روزنامه پرتیراژ زمان،نزدیک بهحزب حاکم عدالت و توسعه ترکیه در گزارشی به تمجید از مشی شخصی دکتر احمدی نژاد پرداخت.

نویسنده این گزارش در ابتدا، احمدی نژاد را با چهره های محبوب دهه70 ترکیه مقایسه کرد و نوشت: احمدی‌نژاد فردی از میان مردم است. افرادی شبیه او را در خیابان و محله‌های متوسط و یا مغازه ها می‌توان مشاهده کرد. لباس‌هایی که به تن می‌کند، لباس‌هایی کاملاً معمولی است. بسیاری از سران کشورها، تئوری جامعه مصرفی لیبرالیسم را مورد توجه قرار داده‌اند و در پی تبدیل جوامع خود به جوامع مصرفی هستند اما احمدی نژاد به چنین سیاست‌هایی اهمیت نمی‌دهد.

شاید شما از سیاست‌های رییس‌جمهور ایران و دیدگاه‌های وی انتقاد کنید اما نمی‌توان این موضوع را انکار کرد که وی با مردم فقیر، استثمار شده و اقشاری که حقوق آنان در کشورهای مختلف نقض شده، ارتباط خوبی برقرار کرده است. احمدی‌نژاد نه تنها در خاورمیانه بلکه در کشورهای آفریقایی، آسیا و آمریکای لاتین فردی محبوب است. جوانان ونزوئلایی تی‌شرتهایی با تصویر احمدی‌نژاد به تن می‌کنند. این موضوع از قبل قابل پیش بینی بود که وی در ترکیه نیز از محبوبیت زیادی برخوردار خواهد شد.

روزنامه زمان با اشاره به حضور رییس‌جمهور در مراسم نماز جمعه در مسجد سلطان احمد استانبول این اقدام وی را حادثه‌ای بسیار مهم توصیف کرد و نوشت: احمدی‌نژاد با این اقدام خود نشان داد که اسلام از موضوعات سیاسی و مرزهای جغرافیایی با اهمیت‌تر است.

زمان نوشت: ‌یک هفته پیش از سفر احمدی‌نژاد به ترکیه خبرهایی در مطبوعات ترکیه درباره مخالفت امریکا با سفر وی و یادداشتی که اسرائیل در اعتراض به این سفر به مقامات وزارت امورخارجه ترکیه تسلیم کرد، منتشر شد.

گزارشگرروزنامه نزدیک بهحزب عدالت و توسعه در ادامه به پیشنهادات رئیس‌جمهور در سفر به استانبول اشاره می‌کند و می‌نویسد: احمدی‌نژاد در این سفر پیشنهادهای بسیار مناسبی درباره فعالیت شرکت‌های ترکیه در بخش گاز در ایران مطرح کرد. ‌پیشنهاد غیر منتظره دیگر احمدی نژاد استفاده از لیره ترک بجای دلار و یورو در مبادلات دو کشور بود.

روزنامه زمان در انتها نتیجه گرفت: برژینسکی ایران و ترکیه را دو قدرت مهم منطقه که در طول تاریخ همواره یکدیگر را خنثی کرده‌اند، توصیف کرده است. اما باید گفت ما اکنون در دوره عثمانی و صفوی زندگی نمی‌کنیم و نباید حماقت خنثی‌سازی یکدیگر را مرتکب شویم.


نوشته شده توسط: محمد حق دوست

اظهارات خاتمی شوخی است یکشنبه 87/6/3 ساعت 10:5 صبح

اظهارات خاتمی شوخی است

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی اظهارات محمدرضا خاتمی مبنی بر محوریت حزب مشارکت و سازمان مجاهدین در اصلاح طلبان را غیرجدی و فاقد نکته قابل توجهی که نیازمند پاسخگویی باشد، خواند.

محمد باقر ذاکری در گفتگو با رجانیوز، با بیان اینکه رضا خاتمی به شوخی گفته است حرفی را که ما می زنیم، بیشتر مورد قبول بدنه جریان اصلاحات است و بقیه مجبور هستند به دنبال این نظر (نظر حزب مشارکت و سازمان مجاهدین) حرکت کنند، افزود: هیچ آدم عاقلی این حرف را نمی زند.

وی با تأکید بر اینکه این سخنان فقط در حد ادعا است و نشانه خودپسندی گوینده آن است، اظهار داشت: قطعاً هر جریانی برای خود تحلیلی و برنامه ای دارد و هرکس هم ممکن است دیگران را متهم به بی برنامگی کند.

ذاکری ادامه داد: کجا آنها توانسته اند نظرات خود را به مجموعه اصلاح طلبان تحمیل کنند؟ اگر می توانستند این کار را انجام دهند که کاندیدای کم فروغ خود را در دوران ریاست جمهوری نهم تحمیل می کردند و یا در دور هفتم که انتخابات را تحریم کردند، با استقبال اصلاح طلبان مواجه می شدند اما اینگونه نشد و بخش اصیل اصلاح طلبان به میدان آمدند.

وی با بیان اینکه مردم در انتخابات نهم برنامه کروبی را بیش از برنامه های معین قبول داشتند، گفت: پیشی گرفتن کروبی از کاندیدای حزب مشارکت، نشان دهنده مقبولیت بیشتر بود.

به گفته ذاکری بهترین قاضی درخصوص مقبولیت جریان های سیاسی مردم هستند که با رای خود قضاوت می کنند که کدام جریان و حزب برنامه و تحلیل بهتری برای اداره کشور دارد.

وی با بیان اینکه تا قبل از مشخص شدن نتیجه رأی مردم، هر کسی می تواند ادعا کند که من بهترین موقعیت و رأی را دارم، ادامه داد: وقتی رأی ها از صندوق بیرون آمد، آن زمان معلوم می شود که کدام ادعا درست بوده است.


نوشته شده توسط: محمد حق دوست

دولت مستضعفان یکشنبه 87/6/3 ساعت 10:3 صبح

دولت مستضعفان

زمانی نه چندان دور- همین یکی دو دهه پیش- در میان ما ایرانی ها رایج شده بود که آمریکا، انگلیس، اسرائیل یا احیانا فرانسه و آلمان، اجحافی را علیه ملت ما یا دیگر ملت های ستمدیده انجام دهند و سخنگوی وزارت خارجه ما به نمایندگی از ملت و حاکمیت ایران به ابراز نگرانی، ناخرسندی، انزجار و محکومیت بسنده کند. آنها قدرتمند بودند و زورش را داشتند، پس گویا مجاز بودند بر هر آنچه هوس کردند و میلشان کشید ولو جنایت و حق کشی و اهانت به یک ملت، جامه عمل بپوشانند. باید می سوختیم و می ساختیم. خون دل می خوردیم و دم فرو می بستیم. حتی همان ابراز انزجارها هم، نمک بر زخم ما می پاشید و داغ دلمان را تازه می کرد و دشمن مستکبر، گستاخ تر می شد. اما خداوند بر ملت اراده کرده و مؤمن ایران منت نهاد و چنان بر جایگاه عزت و قدرت نشاند که ماجرا کاملا برعکس شد.

اگر روزگاری به یک اولتیماتوم انگلیس و روس یا آمریکا، ملت و حاکمیتی به تب و لرز می افتادند که چه تدبیر کنند و پس از چند روز تحقیر، دولتمردان و حاکمان به کرنش ذلیلانه می پرداختند و زنجیر اسارت را بر گردن «ایران» محکم تر می کردند، و اگر حتی در روزگار پس از انقلاب با وجود به هم خوردن آن رابطه ظالمانه، قدرت ها تلخی هایی را بر ملت مظلوم ایران تحمیل می کردند، امروز به برکت استواری انقلاب اسلامی، ورق برگشته و این دشمن است که در برابر قدرت یابی روزافزون ایران عزیز و احقاق حقوق ملت، مجبور است برای چند دهمین بار به اظهار نگرانی و ناخرسندی بسنده کند. در این چند سال اخیر، این تعبیر، تعبیری کاملا تکراری است که مثلاً سخنگوی کاخ سفید یا وزارت خارجه آمریکا یا فلان سخنگوی دولتی اسرائیل و انگلیس در برابر فلان پیشرفت سیاسی، اقتصادی، فنی یا نظامی ایران ابراز نگرانی کردند؛ نمونه اخیر آن ابراز نگرانی مشترک سخنگویان دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی نسبت به پرتاب موشک ماهواره بر «سفیر امید» است. جهان در این 5-4 سال اخیر بارها صدای انفجار بمب های خبری مربوط به موفقیت های بزرگ بین المللی، سیاسی، دیپلماتیک، اقتصادی یا فنی ایران را شنیده و طوعا یا کرها زبان به تحسین و شگفتی گشوده و تنها جاخوردن مستکبران را شاهد بوده که با زبان بی زبانی می گفته اند ای بابا! چه خبر است، بی هوا چرت ما را پاره می کنید!

خشم تا مرز انفجار البته سزاوار آنهاست. حق باید داد که از خشم کف بر لب بیاورند و زنجموره بزنند. اما حد خشم و اعتراض آنها همین است و دیگر هیچ! در همین قضیه اخیر بود که روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت با لحنی آکنده از خشم نوشت «پرتاب ماهواره بر ایران، دلیلی بر گسترش توانایی زیربنایی قدرتمند این کشور است. دیگر با حمله نظامی نمی توان بر آنها مسلط شد. هر بار ایرانی ها بخشی از موفقیت های خود را فاش می کنند و ما کشف می کنیم که تا چه اندازه از نظر زیربنایی قوی شده اند. این زیربنای گسترده را نمی توان با بمباران چند تاسیسات متوقف کرد. ماهواره بر ایرانی بازی نیست بلکه از تهدید استراتژیک علیه ما پرده برمی دارد. اکنون هزاران دانشمند و مهندس در مراکز هسته ای ایران فعالیت می کنند.»

امروز کار به جایی رسیده که آمریکایی ها و اسرائیلی ها هر روز چندبار همدیگر را به خاطر وضع پیش آمده، لعنت می کنند و مسئولیت وضعیت خاورمیانه جدید را متوجه یکدیگر می کنند. همین دیروز روزنامه اسرائیلی جروزالم پست، به سرزنش رابرت گیتس وزیر دفاع باهوش و گستاخ آمریکا پرداخته و او را به خاطر ضعف عملکردهایش به طعنه «بزرگترین دوست ایران»! خوانده است، حال آن که گیتس به جای رامسفلد آمد تا شتاب و تحرک و قدرت ریسک بیشتری به بولدوزر نظامی آمریکا در برابر ایران و عراق و حزب الله و حماس و سوریه ببخشد و هم او بود که به همراه رایس تلاش کرد لااقل از وخیم ترشدن اوضاع فلاکت بار آمریکا در عراق جلوگیری کند. اما حالا جروزالم پست به عنوان یک ناظر و رصدگر هراسان اسرائیلی چنین قضاوت می کند:

«وزیر دفاع آمریکا تبدیل به بزرگترین دوست ایران شده است. او بسیار ضعیف عمل می کند. پس از حمله روسیه به گرجستان هیبت آمریکا کاملا فرو ریخت چرا که واشنگتن عملا نتوانست کاری جز محکوم کردن انجام دهد. ناتوانی آمریکا به روسیه جرئت داد. تنها دستگاه های اطلاعاتی آمریکا مقصر نیستند بلکه رایس و گیتس هم مقصرند که یک ماه پیش ادعا کردند برنامه های دفاعی آنها، آینده قدرت آمریکا را برای یک دهه تضمین خواهد کرد... در گزارشی که گروه تحقیقاتی وابسته به وزیر دفاع آمریکا درباره مسائل عراق منتشر کرد، تاکید شده بود که واشنگتن برای به دست آوردن حمایت منطقه ای و بین المللی در عراق باید دل ایران و سوریه و برخی کشورهای دیگر منطقه را به دست آورد اماادامه مطلب...

نوشته شده توسط: محمد حق دوست

تازهترین خبرها ازماهوارههای ایرانی دوشنبه 87/5/28 ساعت 10:34 عصر

تازه‌ترین خبرها ازماهواره‌های ایرانی

رییس سازمان فضایی ایران با اشاره به پیوستن ایران به جمع معدود کشورهای صاحب فن‌آوری پرتاب ماهواره از پرتاب مجموعه ماهواره‌های امید با ماهواره‌بر ایرانی در آینده، پیگیری و برنامه‌ریزی طراحی ماهواره مشترک کشورهای اسلامی برای پرتاب توسط ایران، ادامه فعالیت‌ها برای دستیابی به امکان پرتاب ماهواره به مدارهای بالاتر و پیگیری پرتاب ماهواره مصباح علی رغم کارشکنی‌ طرف‌های خارجی خبر داد.

به گزارش رجانیوز،مهندس رضا تقی‌پور که در پی پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره‌بر «سفیر امید» باایسنا سخن می‌گفت: با بیان این که تعداد کشورهایی که توانایی پرتاب و قراردادن ماهواره در مدار را دارند،‌ از تعداد انگشتان دست هم کمتر است، گفت: این در حالی است که کشورهایی که از ماهواره‌های خریداری شده یا اجاره‌یی استفاده می‌کنند، در دنیا بسیار زیاد هستند؛ بنابراین برای جمهوری اسلامی ایران اهمیت بالایی دارد که توانسته به این توانمندی دست یابد.

وی ادامه داد: این موفقیت در شرایطی به دست آمده که قدرت‌های غربی می‌کوشند به دلایل سیاسی و بدون جنبه‌های علمی و صنعتی، ایران را از بسیاری از فن‌آوری‌های پیشرفته‌ محروم می‌کنند و از این رو این اتفاق با توجه به این دو علت، برای ایران بسیار با ارزش است. مضافا این که دستیابی به این قابلیت مستلزم برخورداری از فن‌آوری‌های‌ بسیار پیچیده، ‌متنوع و گسترده‌ است و چندین رشته از علوم و فنون باید در کنار یکدیگر قرار گیرند تا چنین پروژه بزرگی به مرحله اجرا در آید.

رییس سازمان فضایی خاطرنشان کرد: اگر هند را جزو کشورهای منطقه محسوب نکنیم، در پرتاب ماهواره بر اول هستیم؛ ‌البته مالزی در ساخت و طراحی ماهواره و قزاقستان در پرتاب ماهواره‌برهای روس بسیار فعال هستند.

تقی پور افزود: البته در خاورمیانه کشورهای همسایه ما علیرغم این که در طراحی و ساخت ماهواره فعالیت کرده‌اند قابلیت پرتاب ماهواره را ندارند.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به این که مدیریت و انجام پروژه‌ای به این گستردگی نیز بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: طراحی و ساخت ماهواره بر و آزمایش آن با توجه به اهمیت حصول درجه اطمینان 100 درصدی در آزمایش‌های فضایی و دستیابی به فن‌آوری‌های مربوط به راه‌اندازی پایگاه‌های پرتاب دو نکته بسیار مهم در انجام این پروژه محسوب می‌شود.

مهندس تقی پور با بیان این که ادامه مطلب...

نوشته شده توسط: محمد حق دوست

<   <<   11   12   13   14   15   >>   >

ِْلیست کل یادداشت های این وبلاگ

ادامه فعالیت در وبلاگ قابلمه بدست
لری کینگ هم به سخنان هاشمی استناد کرد
هانیبال الخاص و ناصر حجازی!
سری ششم کلیپهای "رویای سرطانی"
ترور در روز رأی اعتماد
اللهم عجل لولیک الفرج
سری پنجم کلیپهای "رویای سرطانی"
سری چهارم کلیپهای "رویای سرطانی"
قانونی ترین دزدی قرن!
سری سوم کلیپهای 'رؤیای سرطانی'
اهانت به رهبری، مردم و احمدینژاد از جایگاه وکیل مدافعی سران فتنه
تقدیم به نخبه بیبصیرت "علی.م": عمرسعد شمایید که پیمان شکنید!
آوای مرگ بر موسوی سخنرانی سید حسن را نیمه تمام گذاشت
عظیم ترین نماز جمعه تاریخ اسلام به امامت رهبر معظم انقلاب
عدهای در صف دشمنان امام ادعای مالکیت انحصاری خط امام را دارند
[همه عناوین(671)][عناوین آرشیوشده]

خانه
مدیریت
پست الکترونیک
شناسنامه
 RSS 
 Atom 



:: کل بازدیدها ::
508113


:: بازدیدهای امروز ::
165


:: بازدیدهای دیروز ::
332



:: درباره من ::

محمد حق دوست
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه . این وبلاگ رو راه انداختم تا از مردی دفاع کنم که آماج حملات بی رحمانه و بی شرمانه دشمنان خارجی و مخالفین داخلی قرار گرفته . کسی که تنها جرمش خدمت و نوکری ملت ایرانه ، کسی که معنای واقعی یک رئیس جمهور رو برای مردم به تصویر کشید ، کسی که ثابت کرد با دین هم میشه حکومت کرد ، کسی که ثابت کرد افکار امام به زباله دان تاریخ نپیوسته، کسی که بعد از چندین سال آوای دلنشین اللهم عجل لولیک الفرج رو در سراسر گیتی طنین انداز کرد ، کسی که یاد و خاطره رجایی رو در ذهن مردم زنده کرد ، کسی که نظام های ظالمانه و ناعادلانه حاکم بر دنیا رو به سخره گرفت . کسی که ...

:: لینک به وبلاگ ::


:: پیوندهای روزانه::

آقای مطهری! دانشگاه آزاد هم تقصیر مناظره است؟! [41]
وقف دانشگاه آزاد ، دزدی بزرگ [45]
لاریجانی : من به وظیفه ام عمل کرده ام [11]
از کیف انگلیسی تا کیف آزادی [9]
مطالبه حقوق مستضعفین از نمایندگان جاسبی گرا+ شماره موبایل [33]
مسئله دانشگاه آزاد و آزمون فساد ستیزی نظام [20]
اصولگرایان اصول را بخاطر آورید! [6]
وکیل الرعایا یا وکیل الدانشگاه آزاد؟ [10]
مجلسی که انگار از جنس مردم نیست [13]
اکنون پس از 20 سال... [51]
آیا سید حسن پیام مردم را شنید؟ + فیلم [267]
موسوی و کروبی در سالگرد رحلت امام(ره) چه می‌کنند؟! [48]
نظر رهبر انقلاب در مورد الله اکبر گفتن سبزها [43]
چرا سخنرانی سید حسن نیمه تمام ماند ؟ [25]
واکنش مردم به سیدحسن نوعی هشدار بود [23]
[آرشیو(162)]


:: فهرست موضوعی یادداشت ها::

کلیپ[7] . احمدی نژاد[6] . دانلود[5] . صهیونیسم[5] . هاشمی[5] . موسوی[5] . کلیپ[2] . سفرهای استانی[2] . قالیباف[2] . سید حسن خمینی[2] . خاتمی[2] . انتخابات88[2] . انرژی هسته ای . انقلاب بنزین . تقلب . توهم . جاسوس . جلبک سبز . جنبش سبز . جنگ نرم . حداد عادل . حماسه 88 . خواص . دانشگاه آزاد . دانشگاه از هفت دولت آزاد . احمدی نژاد، خاتمی ، هاشمی . افسادطلبان . اقتصادی . امام خامنه ای . انتخاب دهم . انتخابات مجلس . شریعتمداری . شهید آیت . شیرین خانم عبادی . صانعی . دکتر احمدی نژاد . دکتر عباسی . ژنو ، کلمبیای2 . سبز لجنی . سبزلجنی . سخنرانی ها . کاربردهای انرژی هسته ای . کروبی . سونامی سوم تیر . سیاست خارجی . ضدغرب . طرح تحول اقتصادی . غزه . کلیپ، دانلود، صهیونیسم . نامه ننگین 2003 . هسته ای . وطن فروش . وطن فروشها . یکه تازی در کلمبیا . گفت و شنود کیهان . گفتگوی تلویزیونی . ما می توانیم . متفرقه . مطهری . مناسبتها . مناظره . منتظری .


:: آرشیو ::

**کلیپ**
آرشیو اخبار(88-1386)
آرشیو دسته بندی شده اخبار(88-1386)
آرشیو مطالب 87
سبزترین ها
پول مارو پس بگیر
این سبز و آن سبز
مناظره 10 میلیونی
13 آبان


:: دوستان من (لینک) ::

احمدی نژاد
بسیج جهانی
منطقه ممنوعه
گردباد
بیداری
چلغوز
فصل انتظار
خیلی دور _ خیلی نزدیک
موشک انداز
حزب اللهی مدرنیته
خمینیسم
ارزش خبر
خاتمی نیوز
رجانیوز
خبرنگار مسلمان
مصائب احمدی نژاد
بچه های سوم تیر
اختاپوس
خاکریزیسم
انصارنیوز
محراب اندیشه
ریاست جمهوری اسلامی ایران
روزنامه کیهان
روزنامه قدس
گاه نوشتهایی درباره ی هیچ چیز و همه چی
نسل یبدار
ولایت
پارتیزان
نصیحت به مسئولین جامعه اسلامی
جنبش
وبلاگ بحر
اریکه ایی ازنوع نوشتن
هجوم خاموش
ناگفته ها
یاوران دکتر احمدی نژاد
لاهوت
طنزهای خفن سیاسی
بوی خوش ظهور
بروبچز دبیرستان روشنگر
آواز پرجبرئیل
طنز کاظم
اصولگرا
روزنامه ایران
هجوم خاموش
پرس تی وی
آزادی بیان
برنانیوز
اندیشکده (دکتر عباسی)
مهرنیوز
وبلاگ رسمی دوستداران و منتقدان دکتراحمدی نژاد
خبرگزاری فارس
نیم نگاهی به ...
پرونده ویژه
مرکز بررسی های استراتژیک
اخبار و رویدادهای جنجالی
روایت های آسمانی
شهید چمران
نگرانی
نسل برتر
بهترین وبلاگ دنیا
سرمستانه
نگرانی
دانشگاه از هفت دولت آزاد
وبلاگ دانشجویان دانشگاه آزاد
صراحت
تارنگاشت های یک زن مسلمان
تاملات
افتضاح ملی
تمهیدات برای حضور و ظهور
آهستان
عشق الهی: نگاه به دین با عینک محبت، اخلاق، عرفان، وحدت مسلمین
منطقه ممنوعه
وبلاگ گروهی فصل انتظار
من و روزهایم
بوی خوش ظهور

در گوشی با خدا
شُکوه منطق ایرانى
شاعرانه
همسنگری
اجتماعی سیاسی
شریف نیوز
همولایتی
روایتی دیگر
مهراوه من
نشریه طنز ستون آزاد
محمد پرسپولیسی
دکتر محمد علی رامین
گام آخر
دکتر شهبازی
کوکب هدایت
اول خدا دوم آقا سوم دکتر
کهف
اکینانیوز

احمدی نژاد FANZ
Mafia Online Game
خدمت
ما در شب تاریخ تا صبح بیداریم
نمازخانه بوستان بهاره
خبرگزاری عصر ایران
دیپلماسی ایرانی
یادگارهای ماندگار
درد نوشته های دانشجوی مسلمان
پایگاه خبری جام
دنیای جوانی
پایگاه خبری سپهر
روزنامه عدالتخواه سیاست روز
نشریه پرتو سخن
آیینه
یالثارات الحسین
انصارنیوز
فاطمه رجبی
حدیث نفس
اسلام حقیقی
پیاده تا عرش
شمیم نینوا
جزیره دانلود 2008
رایحه خدمت
دولت ۷۰ میلیونی
رجایی زمان
دکتر احمدی نژاد
سایه نیوز
آبادگران ایران اسلامی
حامی
جعبه جادویی
جزیره تنهایی های من
امید آخر
شمیم
علافی از دیار ابهر
بیا تا برویم
عمو اکبر
فرقه اصلاحیه
نسیم وصل
عصر بیداری
اینجا چراغی روشن است
علی اکبر جوانفکر
خصوصی نیست ... !
در التهاب انتظار فرج...
بسیجی سیاسی
پرواز
شلیکهای خاتمی
جهاد مجازی
شهسوار دل
احمدی نژاد فانز
وبلاگ گروهی موج
۞ مرکز دانلود ایرانیان ۞
ایرانی تمام عیار
رجایی زمان 2
خاتمی ، نه
مجمع وبلاگ نویسان حامی دولت اسلامی
انتقاد
حامیان دولت اسلامی
تداوم
کنایه
شبکه ایران
رییس جمهور ایرانیان
احمدی نژاد مرد خدا
فراماسونری ویهود
بسیج دانشجویی دانشکده مهندسی پزشکی
استاذنا
استقامت
استناد
یوزارسیف
جنبش دعوت
توپ تانک بسیجی
یااباصالح فدات
ما می توانیم
پایگاه خبری قلم پرس
کلمه نیوز
چرا احمدی نژاد ؟
جنـبش پیامـکی احـمدی نـژاد
وبلاگ کاریکاتور هولوکاست
دولت مهر
پایگاه اطلاع رسانی مهرورزی
پایگاه اطلاع رسانی سحر
امتداد مهر
مردی از جنس مردم
ابـــوحـامـد
تقلب سبز
سیاست روز
صبح بیداری
مازیار بیژنی (کاریکاتور)
دولت اسلامی
تلخندک


:: لوگوی دوستان من ::










:: خبرنامه ::