پس چرا اولش لج ميكردن ميگفتن كه نمي خات كه ساعت رو جلو بكشين بدرد نمي خوره تو انرژي صرفه جويي نميشه ؟
پس بازم رئيس جمهور يا بي عرضه است يا دستش با بقيه تو يه كاسه است
پس حالا چرا ميخان ساعات كاري اصناف رو كم كنن؟ اين يعني همون كاري كه كشيدن ساعت به جولو انجام ميداد صرفه جويي در انرژي
حالا گيريم كه مافيا باشه يعني رئيس جمهور بايد اين همه بي عرضه باشه .
پس وطيفه دولت چيه ؟
خب يالا رو كنه
بخدا قسم اگه احمدي نژاد مافيا اقتصادي و سياسي رو رو كنه 70 ميليون نفر پشتش هستن ولي بخار ندونم كاري گرفتار شده حالا متوسل شده به مافيا
مثلاً چه كسي ميتواند تأثير برخي سياستهاي دولتي را در خلق بخش قابل توجهي از گـرانـيهـا تـكذيب كند؟ مگر رئيس جمهور شخصاً به انتقاد از روش تبليغ وامهاي مسكن نپرداخت و اين اشتباه را از عوامل موثر بر گراني مسكن ندانست؟ مگر او اخيراً به عملكرد همكاران اقتصادي و بانكي خود اعتراض نـكـرد و اين عملكرد را بر شرايط فعلي اقتصاد، مؤثر نـدانـسـت؟
آيـا رئـيـس جمهور تاكنون به اين موضوع انديشيده است كه محاسبات اوليه همكاران او در مورد سهميهبندي بنزين با چه اشتباهاتي مواجه بوده است كه هماكنون با شرايط فعلي مواجه هستيم؟ مگر بعضي دولتمردان عالي رتبه از احـتمال قوي لغو سهميهبندي تا پايان سال 87 و نيز مخالفت اكيد دولت با افزايش ناگهاني قيمت سوخت خبر نداده بودند؟ اگر اين وعده براساس بررسيهاي كارشناسي انجام شده بود چرا در ميانهسال 87 مجبور به قـطع سهميه برخي خودروها و ارائه بـنـزيـن بـا قـيمتي معادل 4 برابر قيمت سال گذشته شدهاند؟
آيا ميتوان سوءاستفادههاي فراوان از تغييرات ناگهاني و نسنجيده برخي تعرفههاي واردات و صادرات را تكذيب كرد؟ آيا در اين مورد نيز، مافياهاي وابسته به رقباي دولت نقش دارند؟
سردرگميهاي اقتصادي ناشي از بلاتكليفي در تغيير نرخ سود بانكي به عهده كدام مافيا يا مافياساز است؟ آيا تزريق كنترل نشده نقدينگي به بازار و واردات انـواع و اقسام خوراكيهاي لوكس – عليرغم وجود كمبود در برخي عرصههاي اساسي – هم با تصميم و هدايت مافيا، صورت گرفته است؟
حقيقت آن است كه آنچه عدهاي به دنبال افشاي آن هستند – يا حداقل بخشي از آن– قبلاً به <جبر روزگار> براي مردم و مسئولان كشف شده است و اكنون بسياري از افـراد مـيدانـنـد بـخـشي از مشكلات اقتصادي و نيزريـشـه اكثر رانتسازيها و رانتخواريها، به تصميمات نـاگـهاني بر ميگردد كه تحت تأثير مشاوره گروههاي خاص، اتخاذ ميشود. اين وضعيت كه يك بار در اوايل دهـه هفتاد هم تـجـربـه شـد هـمـان اسـت كـه رئـيس اصولگراي مركز پژوهشهايمجلس، آن را عجولانه بودن برخي اقدامات دولت نهم و فقدان كارشناسي در بعضي تصميمگيريها ميدانست و نايب رئيس مجلس هفتم از آن با عنوان عبور دادن كوه از سوراخ سوزن نام برد. بهتر است دولتمردان هم به جاي اصرار مكرر و مبهم بر افشاگري، قدري به اطـراف خود بنگرند وبا بهرهگيري مناسب از كشفيات گذشته، قدم در مسير حل مشكلات روزافزون اقتصادي بگذارند.